Admanco accountancy & belastingadvies

   

Admanco Accountancy & Belastingadvies houdt zich graag bezig met uw financiële administratie en belastingaangiften, zodat wij u een last uit handen kunnen nemen.

Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen tussen klant en adviseur. Ons streven is tevreden klanten. Dit bereiken wij door heldere deskundigheid, betrokkenheid en regelmatig persoonlijk contact. Een onderneming heeft behoefte aan een adviseur die de onderneming kent, knelpunten signaleert en actie onderneemt waar dat nodig is.

 

Over ons

Admanco Accountancy & Belastingadvies houdt zich graag bezig met uw financiële administratie en belastingaangiften, zodat wij u een last uit handen kunnen nemen.

Wij zijn een klein kantoor met korte lijnen tussen klant en adviseur. Ons streven is tevreden klanten. Dit bereiken wij door heldere deskundigheid, betrokkenheid en regelmatig persoonlijk contact.

Alie de Graaf

In 1998 heb ik de opleiding SPD voltooid, toen ben ik afgestudeerd voor het theoretisch gedeelte van de AA opleiding in 2000, waarna ik in 2005 het praktijkgedeelte van de opleiding heb afgerond. Ook ben ik dat zelfde jaar afgestudeerd tot gecertificeerd belastingadviseur (CB).

Diensten

 

Wij houden ons met diverse zaken bezig; Accountancy, Administratie, Salarissoftware, Belastingadvies (eventueel ook particulieren). Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 0346 564 120


Accountancy

 

Als AA-accountant kunnen wij uw jaarrekening samenstellen, beoordelen en controleren. De jaarrekening geeft inzicht in het functioneren van het bedrijf en is dus een belangrijk instrument bij het analyseren van de bedrijfsontwikkeling. De kwaliteit van onze dienstverlening komt naar voren in de duidelijkheid van onze rapporten en de begrijpelijke uitleg die u van ons hierover krijgt. Wij bespreken met u de resultaten van uw onderneming, de financiële positie en de fiscale positie. 

Administratie

 

Als ondernemer heeft u de zorg van de administratie. De opzet en inrichting van uw administratie is van wezenlijk belang. De belastingdienst eist dat elke onderneming zijn administratie goed vast legt. Als klant van ons kantoor geven wij u aanwijzingen hoe u uw financiële administratie moet inrichten. Indien u de administratie volgens deze aanwijzingen aanlevert, kunnen wij uw administratie goed verwerken. 

Belastingadvies

 

Wij kunnen de fiscale aangiften verzorgen voor uw bedrijf.

Denkt u hierbij aan de aangifte loonheffingen, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en de winstaangifte inkomstenbelasting.

Salarissoftware

 

Informatie volgt nog.

Online boekhouden

 

Informatie volgt nog

 

Informatie volgt nog

Werkwijze

 

Informatie volgt nog

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u een afspraak maken?

Vult u onderstaand formulier dan in. Er wordt zo
spoedig mogelijk contact met u opgenomen!


Nijverheidsweg 10
3606 AJ, Maarssen
0346-564120
info@admanco.nl